X-media 360

Felhasználónév:    Jelszó:    Adatok megjegyzése     
Skip to main content.

Navigation

Sub Navigation

 

RGH, DUALBOOT, 10 ÉV GARANCIA MINDEN TÍPUSRA!

S2 RGH telepítés - Dualboot - 10 év garancia



Elérhetõségeink:

Telefon: 06-70-633-0795

Email: wadarr @ gmail.com


Miért érdemes minket választani:

 • Ez a közösségi weboldal és szerviz 2006 óta azaz több mint 10 éve mûködik. Aki nem hiszi könnyen utána tud nézni, elég csak a felsõ menüsorban az "érdekes cikkek" -re kattintani. Ez idõ alatt olyan dolgokat találtunk ki és vezettünk be elsõként, mint a hûtésmod vagy az overcool másnéven utóhûtés, a 360 vízhûtés, az adaptív hûtésmod, stb. Szintén elsõként kezdtük el az országban javítani az Xbox 3 ledes hibáját és pár év alatt jóhírünk külföldre is elért. Ezután a Console Cornerral karöltve egy angliai illetõségû üzletláncnak szervizeltünk melynek keretében rengeteg gépet hoztunk vissza az élõk sorába.

 • Üzletpolitikánk szerint a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Ezt kizárólag az ügyfélhez való pozitív hozzáállással és a minõségi munkavégzéssel lehet elérni. A Google-n keresgélve, elég sok referencia értékû bejegyzést lehet találni velünk kapcsolatban.

 • A piacon a legjobb ár-érték arányú csomagok.

 • Akár 10 év garancia az elvégzett munkára

 • Stabil mûködés, minden alkalommal sikeres és rövid boot

 • Minden csomag tartalmazza az adaptív szoftveres hûtésmódosítást

 • Egyszerûsített, mindenki számára érthetõ használati útmutató

 • A legújabb dashboard, dashlaunch, fsd telepítése és beállítása, magyar nyelvü menürendszerrel

 • Minden gépre különösen vigyázunk, nem karcoljuk össze és precízen tároljuk õket.

 • Segítségnyújtás a használattal kapcsolatban


Milyen gépeken végezhetõ el az RGH telepítés?
Minden HDMI csatlakozóval rendelkezõ Xbox 360 alkalmas RGH telepítésre. Kivételt képeznek a 2014.10. hó után gyártott gépek. Nekünk ezekre is van megoldásunk de jóval költségesebb mint a többi gép esetében. A részletek miatt érdeklõdj!


Mennyi idõ alatt készül el?
Központi szervizünk Nagytarcsán az M0-ás körgyûrû mellett van az Õrs vezér tértõl kb.10 perc autóútra. Ide gyakorlatilag 0-24h-ig lehet hozni a beteg gépeket akár hétvégén is telefonos egyeztetés után. Amennyiben itt kerül átadásra a konzol úgy soron kívül kezeljük és egy rgh telepítés fél óra alatt készül elkészülhet, egy 3 led vagy E74 javítás kb. egy óra, míg egy egyszerûbb hiba pld. olvasófej cseréje vagy frissítés 10-15 perc alatt is meglehet. Szervizfutárunk igénybevétele esetén terheltségtõl függõen a gépek 3-4 munkanap alatt fordulnak meg.


Hogyan mûködik a futárszolgálat?
Nagyon egyszerûen. Kitöltöd ide kattintva KATT IDE online igénylõ lapunkat, becsomagolod a konzolt és várod a futárt. 3-4 napon belül elkészül a gép és visszaérkezéskor a futárral kell rendezni a számlát utólag. Amennyiben kéred felhívunk vagy SMS értesítést küldünk amikor megérkezett a gép, amikor elkészült és akkor is amikor átadtuk a futárcégnek.



Jelenleg az alábbi RGH-s csomagok között tudsz választani:



DUALBOOT kiegészítés bármely csomag mellé: +10.000 Ft


Magyarázat a fenti táblázathoz:

S2-RGH rendszer: az elnevezés egyedi, mögötte különbözõ rgh eljárások, idõzítési fájlok és cpld-k optimális párosítása áll. Ennél gyorsabb és stabilabb megoldás jelenleg nem létezik.

Ingyenes segítségnyújtás: akár telefonon, akár emailban tudunk segítséget adni a használattal kapcsolatban. Ha kell "szájbarágósan", türelemmel.

magyar kezelõfelület: szabadon választható teljesen magyar nyelvû Aurora vagy Freestyle dash kezelõfelület. Ez utóbbi esetén (FSD3) mi már a javított verziót telepítjük ami nem fagy, nem hibás, letölti a titleupdate és borító fájlokat is. Az Aurora-t nehézkes kezelése miatt kezdõknek nem ajánljuk de ha igény van rá ebbõl is a legfrissebbet telepítjük.

használati útmutató: egy részletes, ugyanakkor mindenki számára könnyen érhetõ leírás. Sokak szerint a legjobb.

konzol kitakarítása: minden esetben egy portalanítással, belsõ takarítással kezdjük a munkát.

adaptív hûtésmódosítás: a gyári célhõmérsékleteket módosítjuk így a gép több mint 20 fokkal lesz hûvösebb gyári állapotához képest. A ventilátor szabályozás adaptív, terhelésfüggõ és nagyon halk. Ez a leghatékonyabb hûtés megoldás, nincs szükség overcoolra, utánhûtésre sem.

ingyenes online frissítés: a gép sorszáma alapján szükség esetén ingyen elküldjük neked a legújabb dashboard frissítést amit pendriveról egyszerûen futtatni tudsz.

garancia idõtartama: a beépített eszközökre vonatkozó garancia idõtartama

segédprogramok online: a legfrissebb pc-s és xbox-os segédprogramok elérése online

RGH tudástár: extrém felhasználóknak ajánljuk akik nagyon bele akarnak merülni az rgh rejtelmeibe. Ebbõl a többszáz oldalas magyar nyelvû leírásból minden rgh-val kapcsolatos kérdésedre megtalálhatod a választ.

SB és HANA chip hûtõborda: Slim és fat gépek esetében is hatványozottan veszélyben vannak a southbridge (déli híd) és HANA (videó enkóder) processzorok. Ezek gyárilag nincsenek hûtve. Extra hûtõbordák felszerelésével megelõzhetõ a baj. A tévhittel ellentétben nem csak az SB melegszik hanem a HANA is, így mi arra is rakunk hûtõbordát.[/list]

CPU és GPU hûtõpaszta (MX-2): a CPU és GPU-ról is leszereljük a hûtõbordát és a hûtõpasztát különlegesen jõ minõségû Artic MX-2-re cseréljük.

visszajelzõ LED: az rgh helyes mûködését jelzõ rejtett led dióda. Esetleges hiba esetén a hibafeltárásban is segít. Mûködésérõl alább egy videót is megtekinthetõ.

korlátlan ingyenes frissítés: amennyiben úgy érzed, hogy neked gondot jelent a gép késõbbi frissítése úgy ha eljuttatod nekünk ingyen elvégezzük rajta azokat.

50% szerviz kedvezmény: bármi hardveres gondja lenne gépednek a jövõben, professzionális szervizünkben minden szolgáltatás árábõl 50% kedvezményt tudunk biztosítani.


Bemutató videók



Magyar menürendszer:





RGH visszajelzõ LED:





Hogyan mûködik a DualBoot:





S-RGH 1.2 boot idõ:

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Legújabb látogatók

 • gorgo
  [ 2 óra, 38 perc, 46 mp ezelőtt ]
 • thestevex07
  [ 5 óra, 25 perc, 53 mp ezelőtt ]
 • sipi68
  [ 6 óra, 1 perc, 15 mp ezelőtt ]
 • NeoGara
  [ 8 óra, 37 perc, 55 mp ezelőtt ]
 • Extensa
  [ 13 óra, 35 perc, 5 mp ezelőtt ]
 • kisbencze
  [ 1 nap, 3 óra, 52 perc, 42 mp ezelőtt ]
 • RestasDH
  [ 1 nap, 5 óra, 48 perc, 52 mp ezelőtt ]
 • Wadarr
  [ 1 nap, 9 óra, 7 perc, 9 mp ezelőtt ]
 • Kubu
  [ 2 nap, 3 óra, 45 perc, 52 mp ezelőtt ]
 • Milan450
  [ 3 nap, 2 óra, 30 perc, 24 mp ezelőtt ]

Keresés X-media 360