X-media 360

Felhasználónév:    Jelszó:    Adatok megjegyzése     
Skip to main content.

Navigation

Sub Navigation

 

RGH, DUALBOOT, 10 ÉV GARANCIA MINDEN TÍPUSRA!

S2 RGH telepítés - Dualboot - 10 év garanciaElérhetõségeink:

Telefon: 06-70-633-0795

Email: wadarr @ gmail.com


Miért érdemes minket választani:

 • Ez a közösségi weboldal és szerviz 2006 óta azaz több mint 10 éve mûködik. Aki nem hiszi könnyen utána tud nézni, elég csak a felsõ menüsorban az "érdekes cikkek" -re kattintani. Ez idõ alatt olyan dolgokat találtunk ki és vezettünk be elsõként, mint a hûtésmod vagy az overcool másnéven utóhûtés, a 360 vízhûtés, az adaptív hûtésmod, stb. Szintén elsõként kezdtük el az országban javítani az Xbox 3 ledes hibáját és pár év alatt jóhírünk külföldre is elért. Ezután a Console Cornerral karöltve egy angliai illetõségû üzletláncnak szervizeltünk melynek keretében rengeteg gépet hoztunk vissza az élõk sorába.

 • Üzletpolitikánk szerint a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Ezt kizárólag az ügyfélhez való pozitív hozzáállással és a minõségi munkavégzéssel lehet elérni. A Google-n keresgélve, elég sok referencia értékû bejegyzést lehet találni velünk kapcsolatban.

 • A piacon a legjobb ár-érték arányú csomagok.

 • Akár 10 év garancia az elvégzett munkára

 • Stabil mûködés, minden alkalommal sikeres és rövid boot

 • Minden csomag tartalmazza az adaptív szoftveres hûtésmódosítást

 • Egyszerûsített, mindenki számára érthetõ használati útmutató

 • A legújabb dashboard, dashlaunch, fsd telepítése és beállítása, magyar nyelvü menürendszerrel

 • Minden gépre különösen vigyázunk, nem karcoljuk össze és precízen tároljuk õket.

 • Segítségnyújtás a használattal kapcsolatban


Milyen gépeken végezhetõ el az RGH telepítés?
Minden HDMI csatlakozóval rendelkezõ Xbox 360 alkalmas RGH telepítésre. Kivételt képeznek a 2014.10. hó után gyártott gépek. Nekünk ezekre is van megoldásunk de jóval költségesebb mint a többi gép esetében. A részletek miatt érdeklõdj!


Mennyi idõ alatt készül el?
Központi szervizünk Nagytarcsán az M0-ás körgyûrû mellett van az Õrs vezér tértõl kb.10 perc autóútra. Ide gyakorlatilag 0-24h-ig lehet hozni a beteg gépeket akár hétvégén is telefonos egyeztetés után. Amennyiben itt kerül átadásra a konzol úgy soron kívül kezeljük és egy rgh telepítés fél óra alatt készül elkészülhet, egy 3 led vagy E74 javítás kb. egy óra, míg egy egyszerûbb hiba pld. olvasófej cseréje vagy frissítés 10-15 perc alatt is meglehet. Szervizfutárunk igénybevétele esetén terheltségtõl függõen a gépek 3-4 munkanap alatt fordulnak meg.


Hogyan mûködik a futárszolgálat?
Nagyon egyszerûen. Kitöltöd ide kattintva KATT IDE online igénylõ lapunkat, becsomagolod a konzolt és várod a futárt. 3-4 napon belül elkészül a gép és visszaérkezéskor a futárral kell rendezni a számlát utólag. Amennyiben kéred felhívunk vagy SMS értesítést küldünk amikor megérkezett a gép, amikor elkészült és akkor is amikor átadtuk a futárcégnek.Jelenleg az alábbi RGH-s csomagok között tudsz választani:DUALBOOT kiegészítés bármely csomag mellé: +10.000 Ft


Magyarázat a fenti táblázathoz:

S2-RGH rendszer: az elnevezés egyedi, mögötte különbözõ rgh eljárások, idõzítési fájlok és cpld-k optimális párosítása áll. Ennél gyorsabb és stabilabb megoldás jelenleg nem létezik.

Ingyenes segítségnyújtás: akár telefonon, akár emailban tudunk segítséget adni a használattal kapcsolatban. Ha kell "szájbarágósan", türelemmel.

magyar kezelõfelület: szabadon választható teljesen magyar nyelvû Aurora vagy Freestyle dash kezelõfelület. Ez utóbbi esetén (FSD3) mi már a javított verziót telepítjük ami nem fagy, nem hibás, letölti a titleupdate és borító fájlokat is. Az Aurora-t nehézkes kezelése miatt kezdõknek nem ajánljuk de ha igény van rá ebbõl is a legfrissebbet telepítjük.

használati útmutató: egy részletes, ugyanakkor mindenki számára könnyen érhetõ leírás. Sokak szerint a legjobb.

konzol kitakarítása: minden esetben egy portalanítással, belsõ takarítással kezdjük a munkát.

adaptív hûtésmódosítás: a gyári célhõmérsékleteket módosítjuk így a gép több mint 20 fokkal lesz hûvösebb gyári állapotához képest. A ventilátor szabályozás adaptív, terhelésfüggõ és nagyon halk. Ez a leghatékonyabb hûtés megoldás, nincs szükség overcoolra, utánhûtésre sem.

ingyenes online frissítés: a gép sorszáma alapján szükség esetén ingyen elküldjük neked a legújabb dashboard frissítést amit pendriveról egyszerûen futtatni tudsz.

garancia idõtartama: a beépített eszközökre vonatkozó garancia idõtartama

segédprogramok online: a legfrissebb pc-s és xbox-os segédprogramok elérése online

RGH tudástár: extrém felhasználóknak ajánljuk akik nagyon bele akarnak merülni az rgh rejtelmeibe. Ebbõl a többszáz oldalas magyar nyelvû leírásból minden rgh-val kapcsolatos kérdésedre megtalálhatod a választ.

SB és HANA chip hûtõborda: Slim és fat gépek esetében is hatványozottan veszélyben vannak a southbridge (déli híd) és HANA (videó enkóder) processzorok. Ezek gyárilag nincsenek hûtve. Extra hûtõbordák felszerelésével megelõzhetõ a baj. A tévhittel ellentétben nem csak az SB melegszik hanem a HANA is, így mi arra is rakunk hûtõbordát.[/list]

CPU és GPU hûtõpaszta (MX-2): a CPU és GPU-ról is leszereljük a hûtõbordát és a hûtõpasztát különlegesen jõ minõségû Artic MX-2-re cseréljük.

visszajelzõ LED: az rgh helyes mûködését jelzõ rejtett led dióda. Esetleges hiba esetén a hibafeltárásban is segít. Mûködésérõl alább egy videót is megtekinthetõ.

korlátlan ingyenes frissítés: amennyiben úgy érzed, hogy neked gondot jelent a gép késõbbi frissítése úgy ha eljuttatod nekünk ingyen elvégezzük rajta azokat.

50% szerviz kedvezmény: bármi hardveres gondja lenne gépednek a jövõben, professzionális szervizünkben minden szolgáltatás árábõl 50% kedvezményt tudunk biztosítani.


Bemutató videókMagyar menürendszer:

RGH visszajelzõ LED:

Hogyan mûködik a DualBoot:

S-RGH 1.2 boot idõ:

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Marco86
júl 20 : 16:33

Sziasztok dashboard flashelés közben megállt az xboxom. Ha megvan az előzőleg lementett flash tudjátok javítani?


Powerslide
júl 17 : 21:23

Wadarr! Szerviz arakat hol talalom az oldalon? Mennyi most egy 3 led javitas? Az a vicc h a gepem nem volt hasznalva 2 evig csak porosodott a szekrenybe. Most beakartam kapcsolni es 3 led fogadott. Koszi


Gunya75
júl 17 : 13:06

Connectx.xex ...Frissítettem az RGH-t aurorara.

Korábban fsd -nél volt egy connectx plugin, amely használatával el tudtam érni a helyi hálaózaton lévő Nas-omat, ahol a programok vannak.

Hogyan tudom ezt a connectx.xex plugint letőlteni, instalálni az aurora rendszeren?
Segítsen valaki, köszi


neuroflex
júl 06 : 05:45

Mondjuk sztem ezt origi géppel is tudnád ezeket pótolni. Jó akciók vannak a *****en is és a hasznát játék árak se vészesek.
Illetve,ha minden igaz,akkor *****en is van olyan,mint a boxon a home-nal nevezett cucc. Csak kell egy haver és máris feleződik minden.
Azért,mert nincs 4k tv-d,még simán a pro-t válaszd majd,ha úgy vagy.
Nem csak a 4k vs 1080p miatt,hanem alapból jobban futnak rajta a játékok.


Aranyember
jún 30 : 08:40

Zanarkand: Értem, köszi!

Mondjuk elég sok jó játék van már 5.05-ös firmware-ig. Rengeteg Sony exclusive játék kimaradt nekem. Szóval lehet így is beruházok 1-re, bár nekem szerintem egy slim gép is elég lehet, nincs 4k tv-m.


Zanarkand
jún 29 : 23:34

Aranyember: kb igen, még nem olyan mint a ps3-nál hogy vissza tudod patchelni a játékokat.


Aranyember
jún 28 : 21:06

Meg hogy működik ez pontosan, 5.05-ös firmware-ig viszi a játékokat, amik utána jöttek ki azok nem fognak menni?


Aranyember
jún 28 : 20:57

Wadarr: Jailbreak-elt PS4-et nem árulsz?


luige
jún 16 : 18:43

ps4 hack -el megy a multi is ?


Shaikon
jún 15 : 21:31

Ps4 hack mennyire bonyolult ?


Wadarr
jún 15 : 00:31

A one azért nincs még megtörve mert egyik csapat sem foglalkozik vele. A PS4-re is ezt mondták, most mégis sikerült ráadásul wifin keresztül ami elég vicces. Éppen ezért gyorsan vettem Én is egy Pro-t meg egy vr-t hozzá ha már minden ingyen vsn azon kívül


neuroflex
jún 11 : 21:18

alex101331:

Mert tudna játszani új játékokkal + a 360-nak vége játékok terén,el kéne fogadni ++ egyáltalán nem veszélyesek az árak ,ha az ember home-ol (pláne,ha nem premierkor vesz).
Aztán ott a game pass,az ea access,a bc,ha érdekli az embert és van sok x enhanced 360as játék,ami nem kicsit javít a játék grafikáján.

Törés pedig sose lesz rá,ezt is el kéne fogadni.


Zanarkand
jún 11 : 14:19

Sziasztok! rég jártam itt, valaki meg tudná mondani hogy mi a különbség a PS4-nél a decrypted illetve a hagyományos FW-k között? Illetve jobb e egyik a másiknál ?


alex101331
jún 11 : 09:56

zolee216: minek venne one-t ha még nincs rá törés


tihibaby
jún 09 : 22:33

Ennyire kihalt az oldal?


tihibaby
jún 09 : 17:16

Mija szösz!
Van újra chatfal?


zolee216
okt 20 : 17:33

n_tamas5: Ha eladod és veszel egy újat.
Például egy ONE-t.


n_tamas5
okt 17 : 19:10

sziasztok h tudom frissíteni az xbox360


Beegabor
okt 11 : 20:07

Közben megtaláltam, hát jól el van dugva


Beegabor
okt 10 : 21:25

Sziasztok. Most kaptam egy Aurora-s gépet. Töröltem belőle pár játékot,de a borítót még mindig mutatja , sehogy sem tudom eltűntetni. Borítót,tu-t meg játékmappát töröltem, szerintem mindent eltűntettem, de mégis ott van a listában a helye. Hogyan tudom eltávolítani? Vagy ha nem is tudom, hogyan tudom rejtettté tenni? Azt elvileg lehet,mert a menüben van olyan, hogy rejtett mutatása


handbrake
okt 05 : 22:35

RGH telepítés működik még a szervízben? Rendelhetem a futárt?


Conza
okt 02 : 14:53

sziasztok valaki tudna segíteni kellene a bolt telefonszáma mert ez a mobil szám nem jó elöre is köszönöm


gorgo
okt 01 : 18:31

nem ,üres minden


Alex77
szept 30 : 19:19

Az árlista csak nekem nem jön be ?


Csuli
szept 29 : 19:22

kontroller javitas mennyibe kerul? hol tudom leadni?! futarra nem koltenek...Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Legújabb látogatók

 • rorr
  [ 2 óra, 40 perc, 22 mp ezelőtt ]
 • safranek25
  [ 5 óra, 42 perc, 53 mp ezelőtt ]
 • Zanarkand
  [ 7 óra, 27 perc, 2 mp ezelőtt ]
 • kopi91
  [ 12 óra, 13 perc, 1 mp ezelőtt ]
 • Gyuffa
  [ 17 óra, 56 perc, 24 mp ezelőtt ]
 • Tebrikler
  [ 18 óra, 58 perc, 59 mp ezelőtt ]
 • xXxPepe
  [ 1 nap, 8 óra, 35 perc, 30 mp ezelőtt ]
 • Marco86
  [ 1 nap, 8 óra, 43 perc, 55 mp ezelőtt ]
 • bandymnc
  [ 1 nap, 12 óra, 8 perc, 14 mp ezelőtt ]
 • ozigyula
  [ 1 nap, 18 óra, 22 perc, 21 mp ezelőtt ]

Keresés X-media 360