robeszyz: Csinálok persze, de nem tudom mikorra mert már elõtted beígértem pár Skin-t másoknak, meg hát idõm sem sok van mostanság ez meg nem egy perces meló De rajta leszek az ügyön
Köszönöm! Én türelemmel leszek! A Jó munkához idõ kell
Regisztrált: 2011 nov 25 p, 13:43 Lakóhely: Gyõr Üzenetek: 173
kaszas19 írta ...
na elkészültem vele a képek. KATT IDE a játékoknál mint látható be gravíroztam a RGH nevet igaz a játékok nevével egybefolyik de ha valaki netán zavarna szóljon és kitörlöm. KATT IDE
Nekem invalid argumentet ír rá ha fel akarom másolni!
Szívesen Azért nem raktam bele olyan képeket amin játékosok vannak mert így minden drukker letöltheti, viszont így elég nehéz volt összehozni, hogy szép is legyen és mutasson is valahogy. Ha valakinek nem tetszik benne valami az még ma írjon mert holap reggel már töltöm fel a véglegeset.
Na akkor én is feladnám a leckét! Egy régi kedvencemrõl kellene skin-t csinálni. Mégpedig a Resident Evil 2. Tudom, hogy nem mai darab, és nem is xboxos, talán ezért nagyobb kihívás.
Forza Motorsport 4 képek KATT IDE készen vagyok vele hibákat kijavítottam.22 háttérkép használható. "Megjegyzem: Csak illik megjelölni, hogy az alap amit használsz pl. az RESTASDH Dirt3-ján alapszik... mert ez a smittelés..." Kijavítottam és igazad van eredetileg dirt 3-mas volt. Letöltés: KATT IDE
Srácok az megoldható, hogy az FSD3 100% -ig Magyar legyen? mert "sajnos" maximalista vagyok és feltünt, hogy azért van még mit fordítani (és javítani). Szívessen segítek a magyarításban, ha ez jelent gondot... mert idõm mint a tenger! Mellesleg szeretek fordítani, munkáim: iPad 3.2 teljes magyar nyelv, iPhone Skype, Facebook, WhatsApp, iFile alkalmazások lefordítása. Szóval nem ma kezdtem és szívesen segítek!
a lényege hogy az FSd-be belépve saját zene legyen. 1 kis srácnak csinálok verdás skint és úgy gondoltam hogy leszedem a verdák kezdõ zenéjét és beállítom neki.
Forza Horizon Skin: Képek: KATT IDE Véleményeket kérek hogy jó-e vagy cseréljek pár képet? most még lehet cserélgetni de ha feltöltöm utána nem cserélgetem már. Mellékelem az összes háttérképet amit bele tettem.