sziasztok az lenne a kérdésem,hogy a gépem 2006.10.15-ös .A dash 2.0.12625.0 és holnap kéne vinnem RGH-ra. Ahogy olvasgatom amiket írtok nem vagyok benne biztos ,hogy egyátalán meg lehet az enyémen az RGH-t csinálni????? elõre is kösz a válaszokat.
AP 2.5 játékokat újra kell írni, abgx360-on elõtte átfutattni level 3-on. AP 2.5 játékok:http://abgx360.net
(katt a Ap25 game list-ra)
gears of war 3 után a játékokat egyenlõre nem tudod átfuttatni a abgx360-on! (gears of war 3 után a játékokat hogy kell kiírni az le van írva a fórumon!)
Az lenne a problémám hogy ha eddig a power gombot röviden egyszer megnyomtam akkor újraindult a box. (Ha hosszan kikapcsolt)De mióta feltettem a 3.02 dashlaunchot azóta ez a beállítás már nem mûködik.Valakinek van ötlete hogy ezt hol lehet módosítani?
Regisztrált: 2011 dec 26 h, 19:16 Lakóhely: Island Saint Nicholas Üzenetek: 2465
mrx00 írta ...
Valaki tudna segíteni?
Az lenne a problémám hogy ha eddig a power gombot röviden egyszer megnyomtam akkor újraindult a box. (Ha hosszan kikapcsolt)De mióta feltettem a 3.02 dashlaunchot azóta ez a beállítás már nem mûködik.Valakinek van ötlete hogy ezt hol lehet módosítani?
nem lehet, hogy csak a hûtés miatt nem kapcsol ki azonnal?amúgy a launch.ini-ben lehet valamit babrálni...másik fórum bejegyzés...
Sziasztok elôre is Bocs ha rossz helyen teszem fel a kérdésem... Adott egy 2010.08. Havi box, ami RGH-s, tegnap vettem. FSD tökéletesen fut, FIFA12 is szintùgy, viszont ha màr pl egy TDU2 vagy Max Payne 3 van elinditva, akkor màr nagyon zavarò controller làngba ütközök, ami miatt jatszhatatlanok a jàtékok.. Ez Lehet a TV hibàja? (le32c650l1 Samsung Smart.) Van erre valami tippetek? Pròbàltam HDMI és AV kàbellel is, hasonlò a szitu.
Sziasztok elôre is Bocs ha rossz helyen teszem fel a kérdésem... Adott egy 2010.08. Havi box, ami RGH-s, tegnap vettem. FSD tökéletesen fut, FIFA12 is szintùgy, viszont ha màr pl egy TDU2 vagy Max Payne 3 van elinditva, akkor màr nagyon zavarò controller làngba ütközök, ami miatt jatszhatatlanok a jàtékok.. Ez Lehet a TV hibàja? (le32c650l1 Samsung Smart.) Van erre valami tippetek? Pròbàltam HDMI és AV kàbellel is, hasonlò a szitu.
Most néztem a fifat az is késik csak annàl nem olyan feltünö... Belsö vinyò van, egy 120as, hogy Pontosan milyen azt nem tudom. Ja es mikor az fsdnel bejelentkeznek akkor megfagy a box, viszont home gomb menujenel be tudok jelentkezni. Ez gondolom szoftveres hiba, ez orvosolhatò szerintem.
Most néztem a fifat az is késik csak annàl nem olyan feltünö... Belsö vinyò van, egy 120as, hogy Pontosan milyen azt nem tudom. Ja es mikor az fsdnel bejelentkeznek akkor megfagy a box, viszont home gomb menujenel be tudok jelentkezni. Ez gondolom szoftveres hiba, ez orvosolhatò szerintem.
Ha a játék is szarakodik (akad, meg a fsd is szarakodik), az szerintem nem fsd hiba lesz, hanem inkább winyóhiba.
Regisztrált: 2012 júl 16 h, 23:58 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 176
Cort3zz írta ...
Na kipròbàltam az itthoni régi (nem LCD) TV-n tökéletesen megy, ez volt a probléma... De Azért rakotottem a vinyòt a PC-re és valami Fujitsu merevlemezkent ismerte fel és a sajatgepben nem volt làthatò, ez normàlis?
Lenne egy kérdésem, kérlek benneteket ha rossz topic-ba írnám ne haragudjatok.
Vettem egy flesh-elt X-box360-at Több írott játék is futott rajta. Most megkaptam a legújabb mohát és frissített a gép, hogy el tudjon indulni. Azóta a régebbi játékokra amik már mentek ezt a hibaüzenetet kapom egy idõ után: Failed to Authorized disc