Most hogy a Forza 3 mar a nyakunkon van elkezdtem foglalkozni a kormany vasarlas gondolataval. A neten sok review-t olvastam amik azt mondjak, hogy nagyon gyenge a minosege. Sokan panaszkodnak, hogy par honapon belul mukodeskeptelen lesz. A kerdesem a kovetkezo: 1, Neketek mi a tapasztalatok a hardverrel minosegileg? 2, Milyen konnyu iranyitani vele a jetekokat?
Itt a fórumon már írtam róla egy kis cikket, a Többen hátha olcsóbb topikban. Nekem van komrányom, már több mint fél éve saját magam használom. Nincs vele semmi gondom, teszi a dolgát. Akinél tönkre megy az úgy is használja szerintem.......
Kivéve ha XBOX 360-ról van szó bár erre is van megoldás de hiába bánsz egy gyári állapotú géppel jól akkor is hamar vége lesz.nekem már majdnem egy éve megy és ennek is örülök. kopp kopp kopp
Nagyon valoszinu, hogy ha veszek egyet akkor majd raszanok extra $10 a kiterjesztett garanciara. Az Xbox-on nagyon megterult a kiegeszitett garancia, ez mar vagy az 5-dik boxom es csak egyert fizettem.
sztem nyugodtan vegyél ms kormányt.én is vettem dirt2-höz és nem bántam meg.telken faterommal állványt is tákoltunk hozzá:) amúgy meg õszintén bevallom autós játék ügyben magamon kívül nem ismerek lámákat és most már kezdek nem lámáskodni így a kormány birtokában:) szal nyugodtan ajánlom
Üdv.Engem az érdekelne kinek mi a véleménye tapasztalata az eredeti xbox kormány és a Logitech DriveFX Racing Wheel Xbox 360 között.A logitech van olyan jó mint az ms kormány?Force feedback erõvisszahatás terén van különbség?Minden érdekelne ez ügybe cikk tapasztalat tulaj véleménye.Köszönöm.
Nekem még a hõskorban Logitech volt elõször mert MS kormányt nem lehetett kapni. Össze sem lehet hasonlítani vele, sokkal jobb az MS kormány.... nincs értelme beszélni róla
En nem probaltam a Logitech-et, de az MS amit vettem az nagyon jo. Meg a felesegem, aki sosem jatszik, is sikeresen befejezett egy 3 koros versenyt masodik kent a kormannyal.
Hol lehet beszerezni kormányt? Ha lehet MS kormányt de ha úgy tudom azt már nem gyártják (javítsatok ki ha tévedek), de Logitech is jó csak már körülnéztem a neten és sehol sincs készleten se MS se Logitech kormány. Szal vki tudna ajánlani egy boltot vagy oldalt ahol lehet beszerezni xbox-hoz kormányt?
Srácok van egy Logi Driving Force Ex-em amit gyakorlatilag totál megegyezik az fx es verzával de mégsem megy xbox 360al. Rgh-s boxon lehet valamit okoskodni, hogy mûködjön? Már nagyon idegesít,hogy anno régen ezt vettem mert 3kval olcsobb volt ://
Van egy régi microsoft sidewinder force feedback kormányom. Még anno pc-hez vettem, usb-s. Van lehetõség rá, hogy használjam a játékokhoz? RGH-s a gépem.
Hello van egy microsoftos force feedback-es kormányom és lett egy problémám vele. Épp a forza 4-el játszottam és az egyik kanyarban kikapcsolt az erõ viszacsatolás. újraindítottam a kormányt és utána müködött, de észrevettem hogy érezhetõen gyengébb lett a viszacsatolás . megjegyzem nem feszegettem soha rendesen bántam vele és amikor kikapcsolt nem hallottam semilyen recsenést v. törésre utaló jelet . lehet hogy csak egy biztonsági cuc benne hogy erõs ellentartásba kikapcsol hogy ne legyen nagyobb probléma. tud ez ügyben segíteni valaki?