Egy kérdésem volna ezzel a TT Tide waterrel kapcsolatban: jelenleg egy halott gép GPU-n van rajta, nekem a CPU melegszik, gondolom az arra való felfogatás ugyanúgy történik?
Gondolom jobb minõségû kocsikban is használatos fagyállók? Csöveket érdemes cserélni vagy a leszorítókat nem fogja engedni a vizet, hogy próbáljam ki mielõtt átszerelném, hogy szivárgásmentes?
Regisztrált: 2011 máj 01 v, 17:07 Lakóhely: Székesfehérvár Üzenetek: 418
Énis autós fagyállót használok. Miért akarod cserélni a csöveket? Ha a csõ mérete megegyezik a csatlakozóval és rendesen rászorul akkor elvileg nem fog ereszteni. Én úgy próbáltam ki hogy összeszereltem (nem egybõl az x360-ba), feltöltöttem vízzel és a pumpát rákötöttem egy 12V-os dugasztápra és úgy járattam egy kis ideig.
Szal, az egész rendszert összeraktam (blokkok-radi-pumpa csövekkel összekötve), és leraktam a földre, tehát nem az xbox-ba raktam bele a blokkokat. Kerestem egy régi mobiltöltõt aminek van 12V kimeneti feszültsége (rá van írva mindegyikre). A töltõnek lecsíptem a csatlakozóját, és a kábel szigetelését pár centin leszedtem, így hozzáfértem a két vezetékhez, megmértem melyik a pozitív és melyik a negatív ág, és ennek megfelelõen hozzáforrasztottam a pumpához. Nagyon alap elektronika tudás nem árt ha van hozzá.
Pingw1n: a Laing pumpa stabil mûködéséhez 12V/1A normális táp kell! Be is szarhat ha aluljáratod, speciális az elektronikája is......
Csõcsere: Bochoz mindenképpen lágyabb csövet vegyetek, a blokkokat ne nagy erõvel szorítsátok le, és javasolt átgondoltan tehermentesíteni a csõkivezetést. Én csõcsonkokkal oldottam meg, belül borászati gumicsõvel, ami ultralágy.
Igen, mondtad hogy a LAING-hoz kell az 1A áram, ezért azt nem is próbálgattam. A Zalman pumpa ment próbajáraton mielõtt még élesbe is kipróbáltam volna.
Keresek 2 körös hibátlan tide water vagy nagyobb rendszert emberi áron, ha van valakinek, PÜ nekem. Esztétikailag is ok legyen Vagy csak keresek 2 x360-ban elférõ hibátlan blokkot.
Van ventilátoros topik is Bordával együtt akarod beszerelni a régi helyére? Mert tudtomban csak 8 centis venti fér be. Meg állítva szerintem esélytelen hogy beférjen úgy hogy a box teteje is rajta van. Anélkül kivitelezhetõ lehet, bár nem vagyok slim tulaj.
92 mm befér, esetleg ha nagyon sarkos kis reszelés van -> google. A limnél is fontos hogy meglegyen a zárt hûtõalagútja a levegõnek, nem ajánlom levett burkolattal tartósan üzemeltetni....
csak mivel slimem van egy heatpipeos 12cm-es elég lenne. a tetejét ugyan ki kellene vágni. kérdéses hogy a 4 furat a cgpu körül kompatibilis-e ezzel a hûtõvel.
Sziasztok!! Nekem tharmaltake vízhûtõ rendszer lett beszerelve anno még az elsõ szériából. A gondom az hogy a vízhûtõbõl kijövõ csõnél csöpög a víz ha megy a rendszer. Esetleg valakinek volt már ilyen problémája és tud rá megoldást (hogyan lehet rögzíteni a csövet szivárgásmentesen) az írjon légyszi. Köszönöm!
Sziasztok! Még nagyobb a baj nem a csõ jött le hanem letörta csatlakozásnál az fém rész ami a csõbe van,Nem értem hogyan mikor nem is lett mozgatva. Ha valaki szedett szét már ilyet kérem írjon valamit. Köszi.
Itt a kép. Az alsó kis két fém csõ egyben volt és eltört, de helyettesíteni próbálom de sajnos nem tudom mivel kellene megragasztani mert állandóan ereszt. Köszi a segítséget, ha van ötlet.
KATT IDE ezen az oldalon ahol az UV-zöld csõvel van összekötve a vízhûtés, nem tudja valaki egyébként hogy mivel van öszekapcsolva a gumi csõ?