Az lenne a problémám, hogy nem tudom frissíteni egyik játék Title-jét (F3-mam van), ugyanis nem jelenik meg egy se a managerben, ha megnyomom az egyik gombot (Y,A) akkor meg lefagy az egész és csak a home gombbal tudom elhagyni a menüt. Van internetem, még a system linkkel is tudok játszani. Valami ötlet? Köszi elõre is.
Regisztrált: 2011 dec 26 h, 18:16 Lakóhely: Island Saint Nicholas Üzenetek: 2465
Macos írta ...
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom frissíteni egyik játék Title-jét (F3-mam van), ugyanis nem jelenik meg egy se a managerben, ha megnyomom az egyik gombot (Y,A) akkor meg lefagy az egész és csak a home gombbal tudom elhagyni a menüt. Van internetem, még a system linkkel is tudok játszani. Valami ötlet? Köszi elõre is.
Az F3-nak létezik egy NEM HIVATALOS frissített verziója ami mûködik, javasolt ilyen célra azt használni, de az FSD3 frissítést manuálisan kell elvégezni! Van probléma továbbá az idõjárás kijelzéssel is, mert változott az API KEY gyári mérete és az új kért KEY sem mûködik a régi FSD-n.
Én feltenném az AURORA-t a helyedben, azzal nincs gond!