Új vagyok az Xbox vilagaban. Most vettem egy Xbox 360 RGH-at. Szeretném beállitani rajta az Xboxunity, de istennek nem megy. Regeltem az xboxunity.net -re , portok 3071 és 3072 port forwardolva az ipv4 cimemre, alap xbox dash be beallitottam a network settingsnel, mindent manuálisan.Természetesen már ott megbuukik a network test. UPNP engedélyezve Aurora dash be, dashlauncherbe pingpatch engedélyezve, devlink kikapcsolva. A rourterre azt irja hogy UPNP capable router found, de egy kérdõjel van mellette és failed -nek irja , ugyan csak ahogy a data és a broadcast portot is. Mit kéne tennem ? már totáltehetetlen vagyok. FSD3 is rajta van , meg Aurora 6.B most raktam rá. A portoknál rontottam el valamit ? TP-Link WR740N router van itthon.
Regisztrált: 2011 dec 26 h, 18:16 Lakóhely: Island Saint Nicholas Üzenetek: 2465
rooland98 írta ...
Sziasztok!
Új vagyok az Xbox vilagaban. Most vettem egy Xbox 360 RGH-at. Szeretném beállitani rajta az Xboxunity, de istennek nem megy. Regeltem az xboxunity.net -re , portok 3071 és 3072 port forwardolva az ipv4 cimemre, alap xbox dash be beallitottam a network settingsnel, mindent manuálisan.Természetesen már ott megbuukik a network test. UPNP engedélyezve Aurora dash be, dashlauncherbe pingpatch engedélyezve, devlink kikapcsolva. A rourterre azt irja hogy UPNP capable router found, de egy kérdõjel van mellette és failed -nek irja , ugyan csak ahogy a data és a broadcast portot is. Mit kéne tennem ? már totáltehetetlen vagyok. FSD3 is rajta van , meg Aurora 6.B most raktam rá. A portoknál rontottam el valamit ? TP-Link WR740N router van itthon.
original xmas Mellesleg már Aurora kellene rá FSD helyett!
Aurora van rajta. Azt elfelejtettem irni. A legfrissebb. Valamint köszönöm a két PDF -et de egyik se ír a port forwardról, vagy egyébb XboxUnity-val kapcsolatos dolgokról.
TP-Link WR740N routerem van. Xboxon megadtam ip address és minden mást manuálisan, kivéve az elsõdleges és másodlagos DNS cimet. Xbox IP cím: 192.168.0.99 (általam megadott ip) Ugyan ezt az xbox mac cimével Address Reservationél megcsináltam, és a 3072 és 3071 portokat forwardoltam az adott 192.168.0.99 címre. Aurorában a testnél még mindig megbukik. Megtalálja a routert, de failed-nek irja, ugyszint mint a portokat. Ötletek? (Azért irtam részletesen, hátha valamit elrontok)
Regisztrált: 2011 dec 26 h, 18:16 Lakóhely: Island Saint Nicholas Üzenetek: 2465
rooland98 írta ...
Aurora van rajta. Azt elfelejtettem irni. A legfrissebb. Valamint köszönöm a két PDF -et de egyik se ír a port forwardról, vagy egyébb XboxUnity-val kapcsolatos dolgokról.
Sziasztok! A következõ hibára keresem a választ: Ha multizni szeretnék System Link-en,ahogy eddig is (teljesen mindegy melyik játékkal,mindnél ezt csinálja),a gép ujra bootol,amint megnyitom a System Link funkciót a kozolon.Addig még el szokott jutni,hogy a szobákat,és,hogy mennyien vannak benne,még kilistázza (kb. 4másodperc). Amit eddig próbáltam: Frisítettem a DashLaunch-t 3.18-ra Frisítettem a kernel-t 17489-ra Kipróbáltam aurora 0.6b-vel Újraraktam az FSD-t A fenti hibát leszámítva,minden jól mûködik. Segítségeteket elõre is köszönöm!
Sziasztok! A következõ hibára keresem a választ: Ha multizni szeretnék System Link-en,ahogy eddig is (teljesen mindegy melyik játékkal,mindnél ezt csinálja),a gép ujra bootol,amint megnyitom a System Link funkciót a kozolon.Addig még el szokott jutni,hogy a szobákat,és,hogy mennyien vannak benne,még kilistázza (kb. 4másodperc). Amit eddig próbáltam: Frisítettem a DashLaunch-t 3.18-ra Frisítettem a kernel-t 17489-ra Kipróbáltam aurora 0.6b-vel Újraraktam az FSD-t A fenti hibát leszámítva,minden jól mûködik. Segítségeteket elõre is köszönöm!
Nekem is ugyanez a problémám,de senki nem válaszol.De viszont ha a link nem jó akkor az hogy van,akármikor nézem böngészõbe, mindig vannak akik játszanak linken.Akkor ez hogy?
17489-es Dashboardhoz a 3.16-os Dashlaunch való. Aurora 06.b alatt teszteld le linket. Mindenhol zöld pipának kell lenni. (start gomb/Modulok/Freestyle Plugin/RB gomb/Ellenõrzés
Üdv kollégák.Az én problémám ugyan az mint a téma indítóé!Csak nekem az upnp router zöld pipa,a két port pedig piros viszont az xboxunity profilomra be tud logolni,õ szerinte.Rommá portoltam a routert, kihagytam a routert,a létezõ összes lehetõséget kijátszottam.Lan-on mûködik minden, a net nem akar menni valamiért mint ha nem is létezne internet kapcsolatom.Se fsd, se aurora,se nxe! System link is szürke.
Már megcsináltam mindent nem egy leírás alapján.Formáztam a hdd-t,Újra húztam az fsd-t,aurora-t,Daschlaunchot, minden a friss.
Phat jasper lappal persze rgh-s.Sose volt baj a géppel makulátlanul teszi a dolgát, de ezt sose tudtam mûködésre bírni.
Üdv. nekem is ez a gondom a system linkel. Én már jó ideje nem xboxoztam és igy láttam hogy van aurora frissítés, 0.6b re, és frissítés után próbáltam csak ki a linket, lehet hogy 0.5 el mûködne és nem lépne ki? 3.15 rõl 3.18 ra frissítettem a dashlanchot, ez maradhat így? vagy majd inkább rakjam vissza, mert vissza olvastam hogy az újabb más kelnerhez való.
Sikerült mûkõdésre bírni a LiNK-et!!! Aurora alatt hibátlan, FSD továbbra sem akarja, de szerintem el is hagyom, látván az aurora funkcionalitását net mellett. Nálam a megoldás a többszörös API key csere volt.Érdekes.
Sziasztok ! szükség lenne ismét segítségre. Korábban müködésre birtam már, de szolgáltatót váltottunk és uj routert kaptunk. Huawei HG8245H. Portok forwardolva és DHCP nyitva neki mac alapjan. De failed az UPNP és a portok. Routeren engedélyezve van a UPNP. Mitévõ legyek ? már idegesít.
Sziasztok. XBOX 360 az istennek sem látja a HDD/Content/00000000000-ban lévõ játékokat. A gép gyári menüjében látom, de ott elindítani nem LEHET, csak törölni meg mozgatni. Pontosabban itt látom õket: System Settings/Storage/Gamer and Apps Mit hibázok, tudnátok segíteni?
Update: Megoldva. Az elérési útvonal nem volt beállítva.
Sziasztok, lehet hogy nem jó helyre írok úgyhogy mindenkitõl bocsi! Nagyon új vagyok az xboxozásban, dashboardot szeretnék frissíteni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Nézegettem már videókat de elég bonyolultnak tûnik. Azért szeretnék frissíteni mert bármilyen játékot indítanék el, kiad a box egy fekete képernyõt vagy egy hibaüzenetet. Kérlek ha tudtok segítsetek nekem! Köszönöm!!!