X-media 360

X-media

Felhasználónév:    Jelszó:    Adatok megjegyzése     
Skip to main content.

Navigation

Sub Navigation

 

Fórumok

X-media 360 :: Fórumok :: XBOX ONE :: Játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Pit People
Moderátorok: Wadarr, [Bukta], dhoffmann, Sentinel, RestasDH, Isty1974, NeoGara, boxoska83
Szerző Üzenet
mercenary
2016 szept 11 v, 08:12
Regisztrált tag #12557
Regisztrált: 2014 febr 06 cs, 12:09
Üzenetek: 258
Hivatalosan szeptember 8-án, de valójában magyar idõ szerint csak pénteken indult a The Behemoth legújabb, készülõ játékának zárt bétája, amire még valamikor a nyáron lehetett regisztrálni. Én általában azért szoktam zárt bétázni, hogy az adott játék megjelenésekor már ne kelljen remegnem a furdaló kíváncsiságtól, és nyugodt lélekkel legyinthessem, hogy nem érdekel. Hisz nem volt még olyan, hogy valamelyik is annyira meggyõzõ lett volna (sõt!), hogy megvegyem, de azért a stúdióknak köszönöm a lehetõséget. A Pit People viszont nem ilyen, már az elsõ percben berántott, úgyhogy ez innentõl instabuy. Pont azt kaptam tõle, amit vártam, sõt, bizonyos szempontból még talán annál is többet.

Megvan például az év játék OST-je! Még csak egy pár számot hallottam, de az mind zseni, ráadásul valami iszonyatosan széles spektrumon (chiptune, acid, breakbeat, electro swing, western, meg amit akartok). Valószínû, hogy ez is valami newgroundos community driven basz, különféle indie zeneszerzõk kontributálásával.

Ezen kívül félelmetesen jó a humora, annyi ordenáré nagy fasság van benne, hogy folyamatosan szétröhögöm magam! Plusz rengeteg content, különféle játékmód, az egész olyan, mintha kevernéd a Heroest a South Parkkal.

Igazából ez most megint arra volt csak jó, hogy még jobban megerõsítsen abban a meggyõzõdésemben, hogy 2016 az indie játékok éve.

Trailer 1: KATT IDE
Trailer 2: KATT IDE
Gameplay: KATT IDE
Vissza az elejére
mercenary
2017 márc 20 h, 21:05
Regisztrált tag #12557
Regisztrált: 2014 febr 06 cs, 12:09
Üzenetek: 258
Tolja valaki a game previewt rajtam kívül? Csapathatnánk PvP-t.
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System