Egy kicsit felturbóztam annak akit érdekel: (plussz háttérképek,a HUD freestyle ikon cserélve aurora-ra,pár új skin,az aero felületû skin két változatba van benne egy eredeti és egy amit megpiszkátam kicsit,hogy ne aurora felirat legyen a kezdõ képernyõ hanem xbox360 felirat) Aurora 0.6b+ : KATT IDE
Hello srácok ha valaki tudna pár SKINT Aurora 0.6b-re azt nagyon megköszönném!Linket ahonnan le lehetne tölteni!!Google-ba be írtam de nem találtam semmi újat!Elõre is köszönöm!
Regisztrált: 2011 dec 26 h, 19:16 Lakóhely: Island Saint Nicholas Üzenetek: 2465
xXxPepe írta ...
Hello srácok ha valaki tudna pár SKINT Aurora 0.6b-re azt nagyon megköszönném!Linket ahonnan le lehetne tölteni!!Google-ba be írtam de nem találtam semmi újat!Elõre is köszönöm!
Sziasztok. 2év kihagyás után újra vásároltam egy rgh gépet. Alapból FSD van fent de Aurorát szeretnék felrakni. Felmásolom az Aurorát a HDD-re ,daschlaunchba beállítom hogy az aurora induljon de újraindítás után mindig az FSD jön be. Mit csinálok rosszul? Köszönöm.
Regisztrált: 2011 dec 26 h, 19:16 Lakóhely: Island Saint Nicholas Üzenetek: 2465
jano írta ...
Sziasztok. 2év kihagyás után újra vásároltam egy rgh gépet. Alapból FSD van fent de Aurorát szeretnék felrakni. Felmásolom az Aurorát a HDD-re ,daschlaunchba beállítom hogy az aurora induljon de újraindítás után mindig az FSD jön be. Mit csinálok rosszul? Köszönöm.
1. nem mented le DL-bõl való kilépéskor az .ini file-t! 2. Az USB-n levõ launch.ini elõbb betöltõdik mint a hdd-n levõ! (PDF.... boot order!)
Letöltöttem és felmásoltam az xboxra a 0.6b magyar Aurora-t, beállítottam DL-ban az elérési utat, és indításkor be is jön rendesen. Az a problémám, hogy ha a játékokból vissza akarok menni az Aurora-ba a Guide gomb - Freestyle Home-ra nyomva, akkor a régi Aurora jön be. Hol kell beállítanom, hogy ekkor is az új jöjjön be?
És hogyan tudom megváltoztatni, hogy a Guide gomb megnyomásakor ne Freestyle Home, hanem Aurora Home legyen kiírva?
Köszönöm a választ.
Hasab
EDIT: Közben megoldódott mindkét probléma... Valószínűleg nem jól mentettem el a DashLaunch INI-jét. És most már XBOX Home-ot ír ki Freestyle Home helyett.
Hello srácok, aki ért az Aurora 0.6b skin készítéshez, elkészítené nekem x1024 JENOM skinjei közül a DarkGreen-t 0.6b-re? Sajnos csak 0.5-el kompatibilis, linkelem a 0.5-ös DarkGreen skint és a 0.6-os DarkBlue-t is, utóbbi mintájára kéne, köszönöm a segitséget előre is!
Vettem a gyereknek egy RGH-zott gépet, FSD3 van rajta de furcsa dolgokat művel (meg biztos én is ) játék listában annyiszor jelennek meg a régi játékok, ahányszor felismertetem az új játékokat.
Letöltöttem a Aurora 0.7b.1 - Release Package.rar-t.
Megkérhetnék valakit, hogy írja le hülye gyerekeknek (lépésről-lépésre) hogyan kell felrakni úgy hogy az induljon automatikusan. "DashLaunch INI" meg ilyeneknél már elvesztettem a fonalat.